Activitats per a gent gran a Barcelona

Busques activitats per a gent gran a Barcelona? Al Centre de Dia Vincles, treballem a partir d’activitats gratificants i significatives per a les persones.

En primer lloc, realitzem una entrevista d’història de vida i procedim al seu anàlisi. En segon lloc, valorem les capacitats cognitives actuals de la persona.

Finalment, amb tota aquesta informació, procedim a elaborar un programa individualitzat, integrat per  activitats i intervencions encaminades a aconseguir determinats objectius. Aquests objectius, estaran guiats per les necessitats i motivacions de cada usuari.

Objectius generals del programa:

  • Aconseguir una autorealització personal
  • Manteniment i potenciació de les capacitats cognitives i físiques de la persona
  • Millora del seu estat d’ànim i la seva autoestima
  • Millora de la qualitat de vida

A continuació es detalla l’horari general de les activitats. Degut a que el programa és personalitzat per a cada usuari, les activitats s’engloben sota una categoria determinada (per exemple, activitats significatives o activitats d’estimulació cognitiva). Aquesta categoria es compon d’una àmplia varietat d’intervencions i activitats de temàtiques diferents en funció de les capacitats, preferències i motivacions dels nostres usuaris.

Un exemple d’activitat significativa i d’estimulació cognitiva és l’edició de la nostra revista mensual “Revista Entre Amig@s”. Tant el director de la revista com els seus participants son usuaris i treballadors del Centre de Dia Vincles.

Podeu consultar-la al següent enllaç: Blog: Revista “Entre Amig@s”

Horari activitats Centre de Dia Vincles

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hola!

Necessites assessorament relacionat amb l'envelliment, la dependència o les demències? Ets un cuidador i tens dubtes respecte la cura del teu familiar? Escriu-nos per WhatsApp o envia'ns un correu electrònic a centredediavincles@gmail.com

El nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h. Si us plau, deixa'ns la teva consulta i et respondrem el més aviat possible. Gràcies!

× Hola! Com puc ajudar-te?