actividades-ancianos-02-maid-in-barcelona

Sènior Yoga
Yoga adaptat a persones grans amb mobilitat reduïda i/o deteriorament cognitiu lleu. També es realitza un programa d’intervenció per a tractar simptomatologia ansiosa i/o depressiva a través del Yoga

Ping-Pong
Tenis taula adaptat a personas amb mobilitat reduïda i/o deteriorament cognitiu lleu. Es realitza amb ajuda i supervisió del profesional de fisioteràpia. A partir d’aquesta activitat treballem tant la part funcional, cognitiva com social de la persona. Generem objectius i millorem la nostra autoestima.

Wii
A través de la videoconsola wii, tenim l’oportunitat de practicar una varietat d’esports, els quals no podríem practicar degut a limitacions funcionals i d’espai. A partir d’aquestes activitats treballem tant la part funcional, cognitiva com social de la persona. Generem objectius i millorem la nostra autoestima.

Experiències 3D
A través de la realitat augmentada, podem viure experiències que ens estimulen i provoquen emocions diferents.

Cafè del Sènior
Cada migdia després de dinar, realitzem la sobre-taula entre acudits/anècdotes i varietat de cafè, tè o infusions al gust de cada persona.

Patchowk
Elaborem coixineres, mantes, cobre-taules, etc.  És una activitat significativa per a moltes persones que han treballat la costura, ja sigui en l’àmbit laboral o domèstic.

Taller de lectura
Dues voluntàries de la Biblioteca Fort Pienc, vénen a llegir i comentar amb nosaltres una lectura de temàtica diferent, segons els interessos del grup.

Espectacle intrumental i de cant
El Centre d’Estudis Musicals Passatge, ens deleita amb els seus assajos de cant i pràctica de diversos instruments musicals.

Estimulació cognitiva
Potenciem el desenvolupament i el manteniment de totes les funcions cognitives (memòria, llenguatge, funcions executives, atenció i concentració, càlcul i altres) a través d’un pla de treball personalitzat mitjançant dossiers escrits i activitats orals en grup.

Art-Teràpia
Activitat que permet al pacient expressar-se a través d’una obra artística i facilitar un canal de comunicació de les seves emocions. A través d’aquests tallers també treballem la motricitat fina i gruixuda i estimulem les nostres capacitats cognitives.

Musicoteràpia
A través de la música i dels seus elements, promovem la comunicació i relació entre els usuaris, l’expressió de les seves emocions a través de l’evocació de records i l’estimulació de les seves capacitats.

Reminiscència
A través d’aquest taller, on parlem sobre sobre activitats, fets i experiències del passat personal, facilitem una reinterpretació i revaloració de les pròpies vides, a més de donar un valor afegit a la pròpia identitat.

TOR
Teràpia d’Orientació a la Realitat a través de notícies de l’actualitat comentades i portades a debat entre tots. Estimulem la comunicació, les relacions socials i la capacitat crítica dels nostres usuaris, a la vegada que es mantenen informats dels esdeveniments que ocorren al seu entorn.

Activitats - gent gran
activitats - gent gran