• 23 ABR. 13
  • 0

  Sidebar Gallery 2

  CENTRE DE DIA VINCLES

  El Centre de Dia Vincles és un centre dirigit per Psicòlegs experts en Gerontologia (Psicologia de l’Envelliment) i està acreditat per la Generalitat de Catalunya. Les seves intervencions s’enquadren dins del model de ACP (Atenció Centrada en la Persona) i és un centre lliure de contencions.

  Aquest servei d’acolliment diürn, es dirigeix a persones en situació de dependència, les quals necessiten organització, supervisió i assistència en les AVD (Activitats de la Vida Diària); complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar i proporciona una assistència integral (psicològica, sanitària i social).

  La base de la qualitat del nostre servei és el personal del centre, format per dos directors i psicòlegs, 1 responsable higienicosanitària (infermera), 1 gericultora, 1 fisioterapeuta i 1 educador social.

  • Centre de dia

   El centre de dia és un servei d’acolliment diürn, adreçat a persones en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats diàries. Constitueix una alternativa a l’internament residencial de la persona gran.

  • Altres activitats

   Al Centre de día Vincles oferim tot tipus d’activitats:

   • Tallers de memòria
   • Fisioteràpia
   • Tallers de lectura

   I moltes més!

  • Atenció psicològica

   A Vincles som experts en psicologia de l’envelliment i sabem que dur a terme un ajustament correcte al procés de fer-se gran, no sempre és una tasca fàcil. Al mateix temps, també pot succeir que arrosseguem problemes psicològics de llarga durada i necessitem d’un recurs especialitzat per tal d’abordar-los en el moment de vida actual.

   Per això, oferim servei d’atenció psicològica a persones grans que encaixin amb la descripció anteriorment citada o que creguin que es troben amb dificultats per gestionar les emocions derivades de l’envelliment.

  A Vincles som experts en psicologia de l’envelliment i sabem que dur a terme un ajustament correcte al procés de fer-se gran, no sempre és una tasca fàcil. Al mateix temps, també pot succeir que arrosseguem problemes psicològics de llarga durada i necessitem d’un recurs especialitzat per tal d’abordar-los en el moment de vida actual, per això, oferim servei d’atenció psicològica a persones grans  amb dificultats per gestionar les emocions derivades de l’envelliment.

  Al centre de dia duem a terme un seguiment sanitari dels nostres residents, per tal d’assegurar la salut de les persones grans de les quals prenem cura. Tot això ho fem portant un control i recordatori dels tractaments pautats pels metges, duent a terme una administració de la medicació, portant una vigilància i control de les constants vitals, aplicant cures en cas d’existir úlceres, oferint l’acompanyament a cites mèdiques (servei complementari) etc.

  A Vincles creiem que és important que la gent gran dugui a terme activitats per tal de mantenir-los actius i que puguin gaudir de moments de lleure, per això al centre duem a terme tot tipus d’activitats, tan enfocades a millorar l’activitat psicomotriu com a oferir entreteniment. Algunes de les nostres activitats són el Sènior Yoga, Ping-Pong, Cafè del Sènior, Patchwork, tallers de lectura, espectacles instrumentals i de cant, experiències 3D…

  Contacta

  Necessites informació o tens algun dubte? Demana una cita i t’atendrem sense cap tipus de compromís.

  COL.LABORADORS

  Leave a reply →

Photostream

¿Te ha gustado éste artículo? Por favor, compártelo en tus redes sociales ;)

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hola!

Necessites assessorament relacionat amb l'envelliment, la dependència o les demències? Ets un cuidador i tens dubtes respecte la cura del teu familiar? Escriu-nos per WhatsApp o envia'ns un correu electrònic a centredediavincles@gmail.com

El nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h. Si us plau, deixa'ns la teva consulta i et respondrem el més aviat possible. Gràcies!

× Hola! Com puc ajudar-te?