• 23 ABR. 13
  • 0

  Sidebar Gallery 2

  Centre de dia

  Centre de Dia Vincles és un servei d’acolliment diürn, que s’adreça a persones en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. Constitueix una alternativa a l’internament residencial de la persona gran i pot ser un servei de caràcter temporal o permanent.

  Atenció psicològica

  L’envelliment és una etapa més del procés vital que, igual que la resta, implica canvis. De forma natural, experimentem canvis al nostre cos (canvis fisiològics, principalment), al nostre entorn social (jubilació, amistats, etc.) i a la nostra ment (processem el món que ens envolta des d’una altra perspectiva, sovint tenim altres prioritats, altres motivacions…).

  D’altra banda, és senzillament una qüestió de probabilitats el fet que ens trobem esdeveniments altament influents en la vida. Així, com més grans ens fem, més fàcil és patir alguna malaltia, perdre sers estimats, haver de renunciar a activitats amb les quals estàvem fortament lligats, entre uns altres.

  L’atenció psicològica és un element clau en la nostra feina, i per això està inclosa amb el servei, dirigida tant als usuaris del centre com als seus familiars.

  Activitats de lleure

  A Vincles ens agrada treballar amb activitats significatives per a les persones, explorem la seva història de vida i ens encarreguem personalment de dissenyar activitats adaptades als gustos i preferències dels nostres usuaris.

  Leave a reply →

Photostream

¿Te ha gustado éste artículo? Por favor, compártelo en tus redes sociales ;)

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hola!

Necessites assessorament relacionat amb l'envelliment, la dependència o les demències? Ets un cuidador i tens dubtes respecte la cura del teu familiar? Escriu-nos per WhatsApp o envia'ns un correu electrònic a centredediavincles@gmail.com

El nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h. Si us plau, deixa'ns la teva consulta i et respondrem el més aviat possible. Gràcies!

× Hola! Com puc ajudar-te?